Gratis Aanmelden

Neuken met prachtige tranny (30)

LovelySchatje (30)

Mijn pik is kaal en hard genoeg om een paar lippen er omheen te voelen! Maar is jouw pik ook klaar om in mijn kontje te neuken? Ik heb er veel zin in!

Maak contact met haar
  1. Naam: LovelySchatje
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 05/08/1991
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken met prachtige tranny LovelySchatje van 30
Noaondeugend (42)
★★★★★
Lange tijd heb ik mij niet lekker gevoeld, ik was gevangen in een lichaam dat te veel bepaalde wat ik was. Ik ben niet puur een man, ik ben meer. Dus uiteindelijk ben ik geholpen om vrouw te mogen worden. Nu wel een vrouw met een pik, want daar kan ik echt veel te veel leuke dingen mee doen die ik niet zou willen missen.
Daten met hitsige transsexueel
Yenthel (27)
★★★★☆
Verzorgd, leuk figuurtje, ik kom graag goed voor de dag. Hou van lingerie, mooie setjes en vrouwelijke kleding. Ik heb ervoor gekozen om geen implantaten te nemen omdat ik graag zo puur mogelijk blijf.
Daten met lekkere tranny
GinaBella (25)
★★★★☆
Heel erg veel zin in een geile date!
Contact met hitsige ladyboy
Xiomara (39)
★★★★☆
Ik heb echt zo een zin om weer eens geil te doen. Het is voor mij te lang geleden. Ik wil kronkelen en kreunen. Ik wil seks, seks en nog meer seks.
Contact met prachtige trans
Steffy7 (28)
★★★★★
Ik ben gek op kinderen en ik ben me er van bewust dat ik die nooit zelf zou kunnen krijgen. Dus dan breng ik andermans kinderen maar wat bij. Zelf kan ik ook nog heel wat leren. Op seksgebied ben ik een ramp! Een kusje, een beetje pijpen en daar is het bij gebleven. Maar hoe voelt het nu aan om geneukt te worden of om zelf te neuken? Geen idee!
Vrijen met hitsige tranny
DoReMia (28)
★★★★☆
Het kan me niet schelen wat andere mensen van me denken en misschien word ik nu wel een slet genoemd of zo maar dat boeit me niet. Neuken met een man doe ik maar maximaal 2 keer. Herhalingen is niet zo aan mij besteed en het is ook niet de bedoeling dat ik me aan iemand ga binden. Leve mijn vrijheid en dat geef ik voor niks of niemand op. Sex moet lekker zijn en wat ik lekker vind? Pijpen en gepijpt worden en ook mijn kontje mag een beurt krijgen.
Klaarkomen met hete tranny
Sofieke
★★★★★★★★★★
Hey, ik ben een single ladyboy en op zoek naar een vaste sexvriend met wie ik regelmatig lekkere sex kan hebben. Ik hou van reguliere sex en sta open voor wat extremere vormen..
Sexfriends met Sofieke
Celine
★★★★★★★★★★
Hoi schatje, ik zou heel graag een leuke man willen leren kennen om met hem iets moois op te bouwen. Als jij van ladyboys houdt en ook veel fun wilt hebben, ben ik er voor jou!
Relatie met Celine
Aybuke
★★★★★★★★★☆
Het zou heel fijn zijn als mijn pik weer eens betast, afgetrokken en afgezogen zou worden door een lekkere vent. Ik zal die van jou ook heerlijk behandelen.
Sexfriends met Aybuke
Aliyah
★★★★★★★★★★
Ik ben een geile shemale die regelmatig zin heeft in geile sex en ik zoek mannen die vluggertjes met me willen doen. Binnen of buiten, in de auto of waar dan ook...
Vluggertje met Aliyah
© 2024 trannyneuken.nl